Info

Vår laserterapeut er autorisert sykepleier med lang erfaring i pasientbehandling , med videreutdanning i Laserterapi og er medlem i SLMS og i NSF. Vi holder oss oppdatert i nye forskninger, seminarer og kurser som gjelder laserterapi og alternativ behandling.
Behandlinger gjøres både på voksne og barn, kvinner og menn. Laser behandlingen gjør ikke vondt, men kan oppleves litt smertereaksjonen når prosessen settes i gang. Litt ømt dagen etter behandling og trøtthet under behandling – er normal reaksjon og regnes som positivt.

Vi utfører vår behandling med det beste utstyret som finnes på markedet i dag. Laserinstrumentene er innkjøpt fra Irradia i samarbeid med Svenska Laser-Medicinska Sällskapet (SLMS). SLMS er en av de første og største selskaper i verden, som forsker på laser effekt og å behandle pasienter med forskjellige plager med bruk av laser. Lars Hode er leder av SLMS og har forsket på laser i 30 år. Han sine skrifter brukes som lærebøker over hele verden.

Dersom du har spørsmål til lege om laserbehandling, kan vi anbefale kontakt med Dr. Pedro Sait, en legespesialist som har lang erfaring med mange forskjellige lasertyper. E-post: dr.pedro@saits.no